dezynfekujemyo3

Gastronomia

Zachowanie odpowiedniej higieny i dezynfekcji w lokalu gastronomicznym jest jednym z ważniejszych czynników kształtujących jakość usługi oraz bezpieczeństwo dla klientów i personelu.

Procesy mycia i dezynfekcji mają na celu przede wszystkim usunięcie powstałych zanieczyszczeń oraz drobnoustrojów, które mogłyby zagrozić zdrowiu konsumentów oraz pracowników.

Środki do dezynfekcji używane przez naszą firmę są bezpieczne i skuteczne w swoim działaniu. Odpowiednio przeprowadzona dezynfekcja nie wpłynie negatywnie na zdrowie klientów i personelu, natomiast niewątpliwie uchroni przed rozprzestrzenianiem się patogenów i wystąpieniem zachorowań.
Zarówno regularna jak i jednorazowa dezynfekcja to zminimalizowane ryzyko zakażeń.

Ozonowanie skutecznie sprawdzi się w każdym rodzaju pomieszczeń: w restauracjach, bufetach, kuchniach, toaletach.
Jest jedną z najlepszych i najskuteczniejszych metod odkażania, a po wykonanej usłudze w powietrzu długo utrzymuje się zapach świeżości i czystości.
Dodatkowo ozonowanie jest zabiegiem całkowicie bezpiecznym – nie wymaga użycia środków chemicznych.
W tej metodzie czynnikiem biobójczym jest ozon, gaz o silnych właściwościach utleniających – jego działanie dezynfekujące jest silniejsze niż użycie chloru, nie pozostawia skutków ubocznych oraz nie powoduje reakcji alergicznych.

Nasze usługi świadczymy całodobowo.
Call Now ButtonZADZWOŃ